PEHOC’s formål er som overordnet “paraply” forening at arbejde for en styrkelse af socialt samvær og gensidig forståelse blandt medarbejderne på Regionshospitalet Holstebro og Lemvig, at styrke sammenholdet og samfølelsen på Regionshospitalet Holstebro og Lemvig, gennem afholdelse af sammenkomster af oplysende, kulturel eller underholdende karakter, at understøtte initiativer og aktiviteter på Regionshospitalet Holstebro og Lemvig, til fælles gavn eller interesse for personalet.

PEHOC blev etableret i 1995, og har nu mere end 1350 aktive medlemmer. Alle ansatte på Regionshospitalet Holstebro og Lemvig, er automatisk såkaldte “passive medlemmer af PEHOC. Mod betaling af 20 kr. pr. måned (opkræves via løn) kan du blive aktivt medlem. Medlemskab gælder den ansatte samt dennes husstand, og kan ske ved skriftlig meddelelse til administrativt center, team 3. Medlemskab kan opsiges skriftligt med 1 måneds varsel.

Der er bl.a. rabataftale med Q8, Holstebro badeland og Scala biografen samt mange andre. (se under “tilbud” på hjemmesiden samt på opslagstavlen i Vestibulen i Holstebro. PEHOC arrangerer bl.a. julefrokost, juletræsfest for børn, vinsmagning, fælles ture til ex. fodboldlandskamp, ballet, haveture eller trav, samt afholder koncerter og virksomhedsbesøg m.m..

PEHOC driver også et motionscenter for medlemmerne.